Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ - APRENTA

ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρία μας ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2018 με βασικό σκοπό την αντιπροσώπευση, εμπορία και εκμίσθωση πάσης φύσεως επαγγελματικών οχημάτων, επιβατικών οχημάτων καθώς και λεωφορείων. Το έναυσμα για την δημιουργία της εν λόγω εταιρίας αποτέλεσε η πολυετής εμπειρία των στελεχών της στους κλάδους των οδικών μεταφορών (φορτηγά και λεωφορεία) καθώς και των Χρηματοδοτικών – Λειτουργικών Μισθώσεων.

Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε πάντα στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές επιλογές και λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Διαθέτουμε έναν υπερσύγχρονο στόλο επαγγελματικών οχημάτων, καινούργιων και ελαφρώς μεταχειρισμένων σε άριστη κατάσταση που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες. Δεσμευόμαστε να διατηρούμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών, καταφέρνοντας με τον τρόπο αυτό να χτίζουμε μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Αποσκοπούμε στον ​εμπλουτισμό της αγοράς επαγγελματικών οχημάτων με καινοτομίες που αναμένεται να δώσουν λύσεις αλλά και να εξελίξουν το κομμάτι των μεταφορών της ελληνικής βιομηχανίας.​

ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ KASSBOHRER ΚΑΙ TALSON. ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΗΜΙΡΥΜΟΥΛΚΟΥΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.

0 +
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

KASSBOHRER

Η μεν Kässbohrer (www.kaessbohrer.com) κατασκευάζει πάσης φύσεως ημιρυμουλκούμενα οχήματα. Πιο συγκεκριμένα:

  • βυτία καυσίμων
  • βυτία τροφίμων
  • ψυκτικούς θαλάμους
  • ανατρεπόμενα οχήματα
  • οχήματα μεταφοράς γενικού φορτίου

TALSON

Η δε Talson (www.talson.com) εξειδικεύεται στην κατασκευή ειδικών οχημάτων μεταφοράς εξοπλισμού αεροπλάνων.